Over

AUB Communicatie is een eenmanszaak en wordt gerund door Daiwy Huijsse. Zij is drs. in de Communicatie Wetenschappen en heeft gestudeerd aan de Universiteit Twente.

Op haar cv staan opdrachten voor de overheid, het onderwijs (Basis Onderwijs, Voortgezet Onderwijs, HBO & WO) en het bedrijfsleven. In haar portfolio zijn onder andere opdrachten voor Gemeente Enschede, Gemeente Almelo, Gemeente Hengelo, het Waterschap en Marquette Detachering opgenomen. Daarnaast heeft Daiwy ruime ervaring in het begeleiden van leerlingen en studenten op het gebied van Nederlandse taal en huiswerkondersteuning. Dit doet zij onder andere voor Saxion Hogescholen.

AUB Communicatie staat voor communicatie afgestemd op de wensen van de opdrachtgever en afgestemd op de doelgroep. Dat Daiwy haar eigen communicatiebureau begon kwam voor velen niet als een verrassing. Al vroeg is haar passie voor lezen, schrijven en de Nederlandse taal begonnen. Daarnaast is Daiwy zakelijk en commercieel ingesteld. Ze haalt graag het beste uit zichzelf en anderen naar boven. Dit vertaalt zich in communicatiemiddelen en teksten met een blijvend resultaat.